Нардеп-хабарник виходить з партії «Слуга Народу»

Поділитися:

На засіданні президентської фракції “Слуга народу” сьогодні, 17 вересня 2020 року, можуть розглянути виключення Олександра Юрченка з партії.

Як сказав один з нардепів від цієї партії, засідання відбудеться о 15:15. Будуть розглянуті питання мінських переговорів, а потім буде обговорення і голосування за виключення з фракції Юрченко.

Далі піде офіційне оголошення про виключення на пленарному засіданні, а сам Юрченко стане позафракційним депутатом.

Варто відзначити, що глава партії Давид Арахамія підтвердив таку інформацію і уточнив, що Юрченко вже написав заяву про вихід з “Слуги народу”. Однак тут же голова партії додав, що якщо він написав заяву про вихід, то голосування як таке вже й не потрібно.

Варто нагадати, що напередодні НАБУ викрило на хабарництві помічника депутата Олександра Юрченко. За словами іншого депутата, помічник присвоїв 13 тисяч з 200 тисяч доларів, які призначалися самому Юрченко за проект закону про побутові відходи.

Раніше ми писали, що в президентській фракції «Слуга народу» 247 народних депутата. Серед них 153 – це люди, які володіють мільйонами. Виходить, що кожен другий депутат цієї партії – володар великих грошей.

Також нещодавно ми повідомляли, що в прес-службі НАБУ зробили заяву, пов’язану з виступом Ірини Венедиктової, генпрокурора України, у Верховній Раді. Так, мова йде про так звану справу суддів Окружного адмінсуду Києва. Також в повідомленні НАБУ фігурує у раз про хабарі, яку нібито отримав Олександр Юрченко, народний депутат України від партії “Слуга народу”.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу