Кількість одержувачів субсидій до осені зросте

Поділитися:

Незабаром в Україні з’явиться велика кількість субсідантів, які, незважаючи на пільги, все одно не зможуть оплачувати в повній мірі рахунки за житлово-комунальні послуги.

За відомостями Громадської мережі “Опора”, на початку минулого року вартість газу знизилася, проте зараз вона знову почала зростати. Тарифи будуть рости, але повільно і до рівня 2017-2018 років українці повернуться не скоро. У той же час зростає кількість одержувачів субсидій. До цього призведе падіння прибутковості людей і збільшення тарифів.

Також в організації уточнили, що народ може оплачувати рахунки, але для цього компанії повинні проводити правильну роботу зі збору платежів. При цьому вони повинні надавати хороший сервіс і відноситься до українців, як до клієнтів.

Раніше ми повідомляли, що в Україні зменшаться соціальні виплати і пільги: під удар потраплять субсидії і допомога багатодітним сім’ям. Вся справа в тому, що нові методи підрахунку доходів, виходячи з яких розраховується розмір субсидії та соціальних виплат, збільшать номінальну цифру заробітку громадян.

Також ми писали про те, що в Міністерстві соціальної політики повідомили, що в червні 2020 року субсидію на оплату житлово-комунальних послуг отримали 29,5 тисяч сімей. Всього на отримання дотацій заявки подали 48,2 тисячі українців.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу