Інвестори цікавляться Лондоном, як найпривабливішим містом для інвестицій

Поділитися:

Лондон не втратив свою інвестиційну привабливість. Близько 99 відсотків інвесторів хочуть вкладати гроші в місто, а 79 відсотків – активно це роблять.

Europe Real Estate повідомляє, що такі результати опитування інвесторів.

Результати опитування свідчать про те, що Великобританія показує найкращі показники прибутковості. Є кілька ключових аспекти успіху: доступ до світових талантам, гарна якість життя, країна тісно пов’язана з іншими державами, місто – привабливе для комфортного ведення бізнесу.

Незважаючи на економічну кризу через коронавірус, для інвесторів ці показники є пріоритетними при виборі країни для інвестування. Разом з тим, бізнес хоче побачити детальний план влади країни щодо запобігання нової хвилі пандемії.

Нагадаємо, що Європейська бізнес асоціація (ЄБА) склала черговий «Індекс інвестиційної привабливості України». Для складання індексу ЄБА опитали понад 105 керівників компаній, які є членами асоціації. У другому півріччі минулого року цей показник становив 2,95 балла.В першому півріччі цього року індекс інвестиційної привабливості України склав 2,51 балів із п’яти можливих. Цей показник є найгіршим з 2015 року.

Також ми повідомляли, що зниження капітальних інвестицій за п’ять перших місяців цього року на 35,5 відсотка відбулося на тлі їх зростання на 21,2 відсотка в четвертому кварталі минулого року.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу