Менеджери, директора і розробники отримують зарплату вище 40 тис. грн.

Поділитися:

В Україні є професії, де платять непогані гроші. Наприклад, національні менеджери, інформаційні директора і суперінтенданти отримують зарплату вище 40 тисяч гривень.

Якщо розглядати кожну вакансію окремо, то на посаді керівника міжнародної компанії пропонують оклад до 100 тисяч гривень.

Інформаційний директор отримує близько 40 тисяч гривень. При цьому в обов’язки входить розробка інформаційної стратегії компанії, яка потім узгоджується на вищому рівні. Також людина повинна керувати департаментів і службами з інформаційних технологій.

Суперінтендант контролює забезпечення судів технічними документами, запасними частинами та іншими матеріально-технічними поставками. За це людини отримує 40 тисяч гривень.

Керівник IT-відділу отримує оклад В35 тисяч гривень, а angular-розробник (програміст, який вивчає верстку в HTML, CSS, JavaScript) – 31 тисяч гривень.

Нагадаємо, що в Кабінеті міністрів України збираються заснувати підвищення мінімальної заробітної плати від 6500 гривень. На поточний момент «мінімалка» для українців становить 4723 гривні.

Також ми писали про те, що за станом на сьогоднішній день, в Центрі зайнятості 53 тисячі вакансій. У 2019 їх було значно більше.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу