Біткоіни незабаром замінять долари – Роберт Кіосакі

Поділитися:

Ціна біткойни за три роки може вирости до 75 тисячі доларів. Некомпетентність ФРС вбиває економіку Сполучених Штатів, тому біткойни будуть рости.

Таку думку в неділю, 24 травня, висловив автор бестселера “Багатий тато, бідний тато” американський бізнесмен Роберт Кіосакі.

Як пише ForkLog, цитуючи слова бізнесмена, він уже збільшив інвестиції в золото, срібло і біткойни після наміри влади США влити трильйони доларів в порятунок пенсійних планів.

Йдеться про прийняте поки тільки Палатою представників США законопроект про новий стимулюючий пакет для економіки обсягом три трильйони доларів, – зазначив він.

Однак журналісти Forbes звернули увагу, що розділ, що стосується допомоги програм пенсійного забезпечення, передбачає необмежену виділення коштів.

Економіка вмирає. ФРС некомпетентний. Далі вливання трильйонів в пенсії. Надія зникає, – написав Кіосакі, додавши, що дорогоцінні метали також виростуть в ціні найближчим часом.

За його словами, золото з нинішніх 1700 доларів за тройську унцію в рік подорожчає до 3000 доларів, а срібло – з 17 доларів виростить до 40, але за п’ять років.

Нагадаємо, підприємець раніше заявляв, що політика ФРС приведе до смерті долара США, і закликав інвестувати заощадження в біткойни і дорогоцінні метали.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу