Обама звинуватив владу США в пошуку особистої вигоди

Поділитися:

Екс-глава Сполучених Штатів Америки Барак Обама публічно висловив свою недовіру до уряду держави, заявивши, що замість послідовних дій верхівка влади намагається досягти своєї особистої вигоди на тлі пандемії коронавірусу. Про це політик повідомив в своєму окремому відеозверненні до нації, передає видання «The New York Times».

У своїй заяві Обама підкреслив, що багато чиновників приймають рішення без усвідомлення власної відповідальності за їх наслідки і навіть не створюють видимість того, що чимось стурбовані.

“Багато з таких навіть не прикидаються, що відповідають за що-небудь”, – заявив колишній лідер.

Також політик підкреслив, що американський народ не повинен терпіти таке жахливе ставлення і закликав американців не ігнорувати події та неправильні рішення, а займати активну політичну позицій в кризовій для країни ситуації.

Як пише видання, такими словами Обама швидше за все намагався дискредитувати повноваження нині діючого президента Дональда Трампа, який має намір йти на другий термін президентства і буде, як і всі кандидати, брати участь в майбутніх виборах.

Як повідомлялося раніше, американський політик і головний конкурент поточного глави Сполучених Штатів Америки в минулих президентських перегонах Хілларі Клінтон оголосила про свою підтримку кандидата в президенти США Джо Байдена.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу