Став відомий річний дохід держпідприємства «Антонов»

Поділитися:

Річний дохід держпідприємства «Антонов» перевищив 8 мільярдів гривень. А літаки для Збройних сил України створюють без російських деталей та комплектуючих, згідно із заявою гендиректора «Укр-Оборон-Пром» Юрія Гусєва. Про це повідомляє телеканал «Перший Діловий».

Чиновник назвав відвертою брехнею та маніпуляцією слова президента Росії Володимира Путіна про те, що «Антонов» уже багато років не випускає літаків.

За 2021 рік обсяг виробництва «Укр-Оборон-Пром» у грошових показниках становив понад 37 мільярдів гривень. За минулий рік підприємство збільшило виробництво на 24% і не зупиниться на цьому, заявив Гусєв. Зокрема, понад 3 тисячі вироблених, відремонтованих та модернізованих одиниць озброєння та військової техніки було передано українським військовим.

Насамперед ми повідомляли, що 25,8 мільйона гривень чистого прибутку – такі показники містяться у затвердженому урядом фінансовому плані заводу «Антонов».

Також, з початку 2022 року українська прокуратура заарештувала 14 російських літаків за польоти до анексованого РФ Криму.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу