У МЗС Великобританії зробили сенсаційну заяву

Поділитися:

У Міністерстві закордонних справ Великої Британії зробили гучну заяву. У відомстві вважають, що Російська Федерація готує змову, метою якої є встановлення проросійського керівництва в уряді України.

Британія вважає, що вже знайдено кандидата, який раніше був серед депутатів українського парламенту – Євген Мураєв.

Зокрема, у МІД Великобританії запевняють, що вони мають інформацію про план російського уряду. Йдеться про те, що проросійський чиновник має стати лідером у Києві в той час, поки ведуться розмови про ймовірне вторгнення Росії в Україну. “Потенційним кандидатом розглядають колишнього народного депутата України Євгена Мураєва”, – уточнили у відомстві.

Нагадаємо, Мураєв обіймав кілька урядових посад: був депутатом 7 та 8 скликань, головував у Зміївській районній державній адміністрації Харківської області, а також він володіє телеканалом «НАШ». Балотувався у президенти, але свою кандидатуру зняв на користь іншого кандидата, проте одразу балотувався у ВР як представник партії «Опозиційний блок», але як безпартійний.

Проте це ще не все. У Великій Британії також впевнені, що кілька колишніх українських політиків мають пряме відношення до Росії і підтримують зв’язок зі спецслужбами. З них: Сергій Арбузов, Андрій Клюєв, Володимир Сівкович та Микола Азаров.

У повідомленні наголошується, що деякі з зазначених осіб, як і раніше, контактують з російською розвідкою і мають відношення до планів вторгнення в Україну.

Зокрема, Ліз Трасс заявила, що завдяки отриманій інформації тепер зрозуміліше мислення Кремля.

«Позиція Великобританії щодо України також зрозуміла. Ми однозначно підтримуємо її суверенітет та територіальну цілісність у межах міжнародно визнаних кордонів разом із Кримом. Україна – незалежна, суверенна держава», – резюмувала міністр закордонних справ Великої Британії.

Раніше ми писали, що Британія розпочала постачання озброєння в Україну.

Нагадаємо, що Німеччина не дозволила Естонії передати зброю для України.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу