Британія розпочала постачання озброєння в Україну

Поділитися:

За словами міністра оборони Бена Уоллеса, Великобританія почала постачати в Україну протитанкову зброю з метою допомогти державі захиститись від можливого нападу з боку Російської Федерації, яка, як відомо, зараз стягнула війська до кордонів з Україною.

Повідомляється, що першу партію системи протитанкової зброї вже поставлено 17 січня. Також прибули британські військовослужбовці інструктори, які проведуть навчання протягом певного часу.

У той же час Бен Уоллес акцентує увагу на тому, що «Це не є стратегічною зброєю і не становить загрози для Росії. Їх треба використати для самооборони».

Він додав, що цей вид зброї має ближній радіус дії. Проте воно змусить замислитися про наближення, оскільки можуть стати частиною захисного механізму.

У The Guardian припускають, що техніка, доставлена ​​в Україну з Великобританії, з ймовірністю послужить для боротьби з важкими російськими танками. Іншими словами, ця зброя може вивести з ладу танк, якщо вдарить по ньому зверху.

Раніше ми повідомляли, що українським силам територіальної оборони в прикордонних областях буде видана зброя, а також дані про місця дислокації.

Нагадаємо також, Володимир Зеленський нещодавно зустрівся із головою ЦРУ.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу