Австрія продовжила локдаун

Поділитися:

Влада Австрії ухвалила рішення про продовження локдауну, запровадженого 22 листопада, до 11 грудня цього року. Пояснили це тим, що карантинні заходи дійсно дозволяють знизити високий рівень інфікування.

Зокрема, скоротили час роботи основних магазинів: якщо до цього вони працювали до 21:00, то тепер зачинятимуться до 19:00.

Населенню країни заборонено залишати свої будинки без нагальної необхідності. Зокрема, поважною причиною для виходу з дому може бути покупка продуктів, похід в лікарню.

Чи продовжуватимуть такий суворий локдаун після 11 грудня – невідомо, кажуть, що все залежатиме від епідситуації, але точно – обмеження діятимуть для нещеплених.

Як відомо, в Австрії порівняно з іншими країнами західної Європи невисокий рівень вакцинації – 67% населення вакциновані повністю.

Локдаун було введено через зростання кількості смертей від COVID-19.

Також в Австрії влада планує з 1 лютого стати першою європейською країною, де діятиме обов’язкова вакцинація.

Раніше ми повідомляли, що Румунія посилила коронавірусні обмеження після підтвердження перших двох випадків зараження штамом коронавірусу «Омікрон».

Також ми писали, європейці протестують проти коронавірусних обмежень, які вводять дедалі більше країн на тлі сплеску COVID-19.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу