Влада Києва розірвала договори з чотирма перевізниками

Поділитися:

Столична влада розірвала договори з чотирма перевізниками на одинадцяти маршрутах, які дублюють маршрути громадського транспорту. Про це повідомляє «Перший Діловий» з посиланням на Київську міську державну адміністрацію.

В КМДА пояснили: відбір перевізників для цих маршрутів відбувся з порушеннями. Партію підроблених документів виявив Департамент внутрішнього фінансового контролю та аудиту КМДА.

Тому договори розриваються в односторонньому порядку. Наразі, місто не буде укладати договори ні з приватними, ні з комунальними перевізниками. На цих одинадцяти напрямках пропорційно збільшать кількість випусків «Київпастрансу».

У жовтні також було розірвано договори з двома перевізниками на двадцять одному маршруті. Частини цих маршрутів почав обслуговувати «Київпастранс» та приватні перевізники, яких залучили без конкурсу.

Нагадаємо, в Україні з 21 жовтня ввели нові правила для проїзду в міжобласному транспорті.

Також ми писали про те, що уряд скорегував правила перетину кордону України — під час в’їзду усі невакциновані громадяни мають знову встановлювати мобільний застосунок «Вдома».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу