Київські чиновники дозволили будівництво магістралі на Осокорках

Поділитися:

Магістраль на місці зеленої зони. Міська влада Києва дозволила будівництво дороги в Дарницькому районі, на Осокорках, і планує продовжити проспект Петра Григоренка. Про це повідомляє «Перший Діловий».

Розробляти проектну документацію почнуть уже цього року, а завершити будівництво планують до 2025.

Територія екопарку Осокорки – ласий шматок для забудовників. Нещодавно міська влада Києва хотіла передати під зведення житлових комплексів 74,5 гектара землі біля озера Тягле. Столична адміністрація погодилася на ініціативу та проект громадської організації, яку створили минулого місяця та підтримала будівництво у зеленій зоні.

Площу компанії «Агрофірма Зодіак» передав у користування приватний нотаріус. Згідно з інформацією,чорному реєстратору вже анулювали доступ до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно. А рішення про дозвіл на забудову скасувало Міністерство юстиції.

Раніше ми повідомляли, що три мільярди гривень хотіли привласнити на будівництві Подільського столичного мосту. СБУ викрила шахраїв, які розкрадали бюджетні кошти.

Мер Києва Віталій Кличко звільнив свого заступника Олександра Густельова через затягування будівництва найскандальнішого довгобуду Подільсько-Воскресенського мосту.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу