Міноборони створило новий департамент

Поділитися:

У Міністерстві оборони створили Департамент державного гарантування якості. Заступник міністра зазначив, що відповідне рішення було прийняте, зокрема, для удосконалення взаємодії з виконавцями оборонних закупівель. У відомстві додали, що формування Департаменту буде завершено до кінця року.

«Замовник не має права втручатися в господарську діяльність виконавця оборонних закупівель, інакше замовник порушує законодавство, в тому числі і Конституцію України. Роль Міністерства оборони — укладати угоди і домовлятися», — пояснив заступник глави відомства.

Він додав, що до кінця року такого поняття як «управління військових представництв» не буде, оскільки змінюється підхід до їх роботи.

«Ми змінюємо підхід до їх роботи. До кінця року такого поняття як управління військових представництв у нас не буде. Таке рішення за моїм поданням прийняв міністр оборони. Створено Департамент державного гарантування якості, який буде діяти у відповідності до вимог закону України «Про оборонні закупівлі», — додав він.

Нагадаємо, у Міністерстві оборони України прокоментували питання про фінансування української армії в 2022 році. Подробиці розповів міністр профільного відомства.

У відомстві звинуватили Кабінет міністрів в недостатньому виділенні коштів для діяльності Збройних сил України.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу