Столичним чиновникам вручили підозри за крадіжку грошей на будівництві Подільського мосту

Поділитися:

150 мільйонів гривень вкрали керівник комунального підприємства та підрядники на будівництві Подільського мосту в Києві. Про це повідомляють журналісти телеканалу «Перший Діловий». Підозру в корупційному злочині вже вручили заступнику керівника «Дирекції з будівництва дорожньо-транспортних споруд у Києві», керівнику генпідрядної організації, а також двом керівникам підрядних організацій.

Правоохоронці вказують – договір на будівництво був укладений, гроші з бюджету надійшли, однак роботу так і не виконали.

Більше того є розтрати і на інших видах робіт. Так комунальник прийняв у підрядників виконаний захист від корозії на металевих елементах мосту. Однак, згідно з висновком експертів, обсяги і вартість виконаних робіт не відповідають відомостям, зазначених у документах. Сума завищення становить близько 1,8 млн грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Раніше ми повідомляли, що народному депутату Віктору Медведчуку оголосили підозру у державній зраді та сприянні діяльності терористичної організації через причетність до незаконного постачання вугілля з окупованих територій.

Також ми писали, що меру Одеси Геннадію Трухановому виписано підозру.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу