УЗ дорозмістить євробонди

Поділитися:

Центр сервісного забезпечення «Укрзалізниці»‎ закупить за договірною процедурою у ТОВ «Ернст енд Янг Аудиторські послуги»‎ аудиторські послуги із супроводу випуску єврооблігацій шляхом додаткового розміщення облігацій участі в позиці. Зазначається, що їх вартість становить 3,7 млн ​​грн.

Згідно з даними системи ProZorro, в УЗ виникла потреба у закупівлі додаткових аналогічних послуг у того самого учасника, який надає аналогічні послуги за попереднім розміщення євробондів компанії.

«На засіданні правління АТ «Укрзалізниця»‎ 2 вересня 2021 року було прийнято рішення про початок роботи по залученню зовнішніх запозичень з міжнародного ринку капіталу шляхом додаткового випуску облігацій участі в позиці на суму не менше ніж $ 200 млн для потреб АТ «Укрзалізниця» на фінансування капітальних витрат», — йдеться в повідомленні.

У свою чергу в четвер, 15 вересня, в УЗ уточнили, що питання дорозміщення єврооблігацій ще остаточно не узгоджене.

«Фінальне рішення по їх випуску буде прийматися наглядовою радою після ретельного вивчення всіх можливих і вигідних для компанії варіантів залучення коштів. Переговорна процедура закупівлі послуг аудитора по супроводженню випуску єврооблігацій є технічним рішенням. Зазначені послуги будуть надаватися і будуть оплачені «Укрзалізницею» тільки в разі прийняття остаточного рішення про випуск єврооблігацій», — заявили в УЗ. 

Раніше ми повідомляли, що капітальні інвестиції «Укрзалізниці» у першому півріччі 2021 року становили 4,5 млрд грн. Це на 56% менше плану (10,3 млрд грн), йдеться у звіті з виконання фінплану Перевізника.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу