Стало відомо, що сьогодні розгляне Рада

Поділитися:

Законопроекти про Нацбанк та Бюро економічної безпеки сьогодні на засіданні Ради мають розглянути парламентарі. Йтиметься про уточнення інформації, яку подає НБУ для складання Бюджетної декларації. Про це повідомляють журналісти «Першого Ділового» телеканалу.

Обговорять і окремі питання діяльності регулятора. У списку законопроєктів, винесених на розгляд, документи щодо розвитку виробництва біометану, державної підтримки сфери спорту та отримання адміністративних та інших послуг під час дії карантину.

Крім того, одне з основних питань засідання – запровадження діяльності Бюро економічної безпеки. Днями, стало відомо, що відомство не встигають запустити до 25 вересня, як обіцяли раніше.

Кажуть, що процес дуже складний, адже для створення БЕБ в історії вперше повністю ліквідується орган Державної фіскальної служби.

Нагадаємо, що Кабінет міністрів України офіційно прийняв новий законопроект «Про внесення змін до Кодексу про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності в сфері надання соціальних послуг».

Відповідне рішення було прийнято 8 вересня, як повідомляє прем’єр-міністр України у своїх соціальних мережах.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу