Поліція проводить обшуки в департаменті освіти КМДА

Поділитися:

Обшуки у департаментах та комунпідприємствах КМДА дісталися і освітнього сектору. Тож, нині правоохоронці завітали у Департамент освіти столичної мерії, інформує «Перший Діловий».

Ідеться про нецільове використання майже 1 мільйона гривень, що мали піти на обслуговування модульних індивідуальних теплових пунктів вузлів обліку теплової енергії в закладах освіти. Головними фігурантами стали посадові особи Департаменту та КП «Група впровадження проєкту з енергозбереження в адміністративних та громадських будівлях м. Києва», які у 2019-2020 роках внесли до плану використання бюджетних коштів видатки на цілі, непередбачені бюджетом міста.

Примітно, що обшуки у департаментах та комунпідприємствах КМДА не припиняються вже кілька місяців, а у поле зору правоохоронців потрапила діяльність «Спецжитлофонду», «Київавтодору», «Київміськсвітла» та навіть столичного метрополітену, «Дирекції будівництва шляхово-транспортних споруд Києва», а також «Київводоканалу» та «Київзеленбуду». У свою чергу ще у травні у ДФС заявили – місту завдали збитків на 158 млн грн.

Нагадаємо, в Києві правоохоронці виявили факт розкрадання коштів, які були виділені на капітальний ремонт прибудинкових проїздів у Солом’янському районі міста, інформує пресслужба Київської міської прокуратури.

Також повідомляли, що правоохоронці розслідують справу щодо привласнення коштів, виділених на будівництво Подільського мостового переходу через річку Дніпро.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу