Прокуратура знову прийшла з обшуками в КМДА

Поділитися:

Подільська окружна прокуратура Києва знову проводить серію обшуків в Київській державній обласній адміністрації. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

Вказується, що обшуки проходять в Департаменті транспортної інфраструктури КМДА. Йдеться про розслідування справи щодо привласнення коштів, виділених на будівництво Подільського мостового переходу через річку Дніпро.

Відомо, що в квітні 2017 році відповідний договір на будівництво був укладений між КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд Києва» і ТОВ «Еко-Буд-Трейд».

Пізніше було встановлено, що роботи, передбачені в рамках будівництва, належним чином не виконувалися. Бюджету міста Києва завдали збитків на суму в 4,5 млн гривень.

Нагадаємо, що в Україні в тестовому режимі запрацювала електронна система для отримання спецперепусток в громадський транспорт Києва. Про це повідомляють у Київській міській державній адміністрації.

Він заявив, що така система потрібна на випадок нового жорсткого карантину в місті Києві. Так, якщо обмеження знову відновлять, то КМДА зможе блокувати проїзні картки українців.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу