Запрацював Національний реєстр викидів

Поділитися:

Міністерство захисту навколишнього середовища і природних ресурсів представило Національний реєстр викидів і перенесення забруднювачів (РВПЗ). Ознайомитися з новим реєстром можна на сайті «екосистеми».

Презентація проекту пройшла в четвер, 7 жовтня, в прес-центрі Українського кризового медіацентру.

Подробиці про роботу нового реєстру розповів заступник міністра охорони навколишнього середовища. Він заявив, що там фактично зібрані всі адміністративні екопослуги для бізнесу і вся екологічна інформація для громадян.

«Вона постійно поповнюється новими сервісами та наборами даних. Сьогодні ми нарешті представили важливу частину веб-порталу: зручну карту України, на яку нанесено всі 4 тисячі підприємств-забруднювачів, інформація про яких міститься в РВПЗ. Це дійсно історична подія в сфері цифрової трансформації екологічної сфери нашої держави», – розповів він.

Нагадаємо, що Україна буде співпрацювати з Австралією в сфері екології. Про це повідомляється на офіційному сайті Кабінету Міністрів України.

Відповідну зустріч провели міністр захисту навколишнього середовища і природних ресурсів України Роман Абрамовський з послом Австралії в Україні Брюсом Кевіном Джеффрі Едвардсом.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу