Влада проведе інвентаризацію довгобудів

Поділитися:

У Мінрегіоні України розробили проект ухвали «Деякі питання формування переліку об’єктів житлового будівництва, не прийнятих в експлуатацію». Мета проекту — провести повну інвентаризацію об’єктів незавершеного житлового будівництва, повідомили у Мінрегіоні.

«Формування переліку об’єктів незавершеного житлового будівництва — крок на шляху вирішення хворобливого питання довгобудів. Ця проблема потребує чіткого розуміння поточної ситуації, інвентаризації таких об’єктів та перевірки їхнього техніко-економічного стану. Йдеться про повну картину у розрізі всіх областей України», — вважають фахівці.

Відтак проектом передбачається, що всі ОДА та міські держадміністрації повинні створити переліки не прийнятих в експлуатацію об’єктів житлового будівництва та до кожного сформувати інвентаризаційну справу.

Раніше ми повідомляли, що прокуратура встановила, що київський забудовник порушив вимоги до містобудівного законодавства і самовільно почав будувати 11-поверховий житловий будинок замість дозволених садибних будинків біля Центрального залізничного вокзалу.

Також ми писали про те, що прокуратура позивається до підрядника будівництва метро на Виноградар.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу