В Україні почали регулювати азартні ігри

Поділитися:

Кабінет Міністрів України провів засідання робочої групи з азартних ігор. Відомо, що комісія з регулювання азартних ігор і лотерей вже почала свою роботу.

«Під час засідання до складу робочої групи були включені голова і члени комісії з регулювання азартних ігор і лотерей. Учасники обговорили проект постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження ліцензійних умов провадження господарської діяльності з організації та проведення азартних ігор». Новообраний голова комісії Іван Рудий повідомив, що комісія вже розпочала свою роботу: оформлені реєстраційні документи, отриманий друк і почалася процедура відкриття розрахункового рахунку в Державній казначейській службі України », – сказано в повідомленні відомства.

У Кабінеті Міністрів запевнили, що ліцензійні умови з’являться найближчим часом у відкритому доступі для публічного обговорення, після чого будуть винесені на затвердження урядом.

Крім цього, проектом постанови пропонується встановити вичерпний перелік документів, які додаються до заяви про отримання ліцензії на здійснення господарської діяльності з організації та проведення азартних ігор, а також визначити перелік вимог, обов’язкових для виконання при здійсненні зазначеної діяльності в сфері організації та проведення азартних ігор.

Нагадаємо, що серед дозволених ігор можна знайти ті, які є в залах ігрових автоматів, а також в букмекерських конторах і пунктах, покер в Інтернеті і багато іншого. При цьому Закон України передбачає жорсткий і постійний контроль – все гральне обладнання планують приєднати до єдиної системи моніторингу.

Раніше повідомлялося, що президент України Володимир Зеленський озвучив очікування уряду від реалізації реформи по легалізації грального бізнесу в Україні. Про це глава держави повідомив в рамках свого виступу в стінах парламенту.

У своїй прямій мові Зеленський заявив, що в 2021 році країна отримає від легалізації грального бізнесу не менше 5 млрд грн.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу