УЗ відновила рух половини своїх потягів

Поділитися:

«Залізниця поступово повертається до обсягів руху, які були до карантину. Так, через два місяці після поновлення руху практично всі регіони України мають залізничне сполучення. Подальше відновлення пасажирського руху Поступово «Укрзалізниця» відновлює рух поїздів. Зараз залізницями України вже курсують 65 поїздів далекого прямування і 700 приміських поїздів. Про це повідомляє прес служба «Укрзалізниці».

Поступово «Укрзалізниця» відновлює рух поїздів. Зараз залізницями України вже курсують 65 поїздів далекого прямування і 700 приміських поїздів. Про це повідомляє прес служба «Укрзалізниці».

Виконуючий обов’язки голови правління АТ «Укрзалізниця» зазначив, що залізничними коліями вже курсує 59% потягів далекого прямування і 46% приміських поїздів.

«Залізниця поступово повертається до обсягів руху, які були до карантину. Так, через два місяці після поновлення руху практично всі регіони України мають залізничне сполучення. Подальше відновлення пасажирського руху залежить від епідемічної ситуації в країні і відповідних рішень компетентних органів », – зазначив залізничний чиновник.

У «Укрзалізницея» обіцяють відновить залізничне сполучення повністю в серпні.

Нагадаємо: «Укрзалізниця» запустила на Західній Україні лише кілька поїздів, чим викликала різке невдоволення у місцевої влади регіону. Також незадоволені в Комітеті Верховної Ради України з питань транспорту та інфраструктури – там проголосували за висловлення недовіри керівництву Укрзалізниці.

 

 

 

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу