Українців при прибутті до Єгипту приймають у старому терміналі через шантаж Росії

Поділитися:

Українців під час прибуття до Єгипту можуть очікувати труднощі у терміналах міжнародного аеропорту Шарм-еш-Шейх та непотрібні черги. Про це пише «Перший Діловий», посилаючись на свої джерела.

Повідомляється, що нині українців приймають у старому терміналі аеропорту, тоді як громадяни Росії прилітають до нового.

У чому причина такої дискримінації? Офіційно це аргументують як компроміс, який дозволить уникнути непотрібних конфліктів між українцями та росіянами. Однак насправді ніяких сварок у суспільстві звичайно ж не може бути, якщо не брати до уваги поодинокі випадки конфліктів.

Насправді тут можна говорити про чергові маніпуляції з боку Росії, яка навіть у такий тривіальний спосіб не посоромилася вкотре «принизити» українців.

Зараз у терміналі №2 всього 3 паспортних вікна. Тож коли з України прилітає декілька літаків одразу (у кожному по 300 осіб) – українці стоять у непотрібних чергах. Також утворюється сильний натовп, який може стати причиною травми того чи іншого пасажира.

Нагадаємо, що раніше Росія також оголосила «мандаринову війну» Туреччини через те, що остання продала безпілотники Україні.

Зокрема, фахівці федерального Росспоживнагляду виявили у нових турецьких мандаринах залишкову кількість пестициду «Хлорпірифос», концентрація якого перевищує максимально допустимий рівень.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу