Українці полишають курорти: прибережні дороги в заторах

Поділитися:

В Україні громадяни стали масово прощатися з останніми днями літа і виїжджати назад додому з курортних містечок та пляжних зон країни. Завдяки цьому в вихідний день, 30 серпня, на трасі під Кирилівкою утворився великий затор, як повідомляють очевидці для ЗМІ.

Вказується, що українці на цих вихідних спровокували цілий транспортний колапс, тому що поспішили повернутися напередодні 1 вересня додому з курортів.

Найбільше стовпотворіння машин спостерігалося біля Кирилівки, де затор буквально розтягнувся на декілька кілометрів. Крім цього, значні затори також спостерігалася біля села Лиманського.

“Видовище сумне – адже сьогоднішні затори є вірною ознакою закінчення літа 2020 року”, – прокоментували прощання з літом самі українці.

На цей час момент по всіх курортних місцях країни масово скорочується діяльність інфраструктура селищ для відпочинку, оскільки поточний літній сезон для українців вже закінчується.

Нагадаємо, що зі стартом нового навчального року – 1 вересня, українські школи можуть перейти на змішану форму навчання.

Винятком будуть лише школи в «червоній зоні» карантину, де такий баланс неможливий. Там учні будуть повністю навчатися дистанційно.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу