Українські роботодавці скасували новорічні корпоративи

Поділитися:

Українські соціологи провели опитування серед компаній з приводу святкування новорічних корпоративів. Як виявилося, більшості учасників опитування довелося відзначити святкування Нового року в своїх фірмах. Так, чи не буде корпоративів у 72,4% опитаних.

Однак інші 27,6% респондентів заявили про те, що керівництво компаній запланувало новорічні корпоративи, незважаючи на пандемію коронавірусу і карантин.

Відомо, що основною причиною скасування свята залишається коронавірус і незгоду керівництва збиратися всім колективом. Так відповіли 76,8% опитаних. При цьому, 15,5% респондентів акцентували свою увагу на витратність заходу для компанії. Крім цього, 7,7% учасників опитування заявили, що проти святкування Нового року в компанії були самі співробітники.

Слід зазначити, що ті, хто все ж ризикне відзначити Новий рік колективно на роботі, мають сами різні місця для проведення корпоративу. Так, в деяких компаніях не відмовилися від бенкету в офісі, святкування в ресторані, вечірки в заміському будинку і запрошених гостей. Крім цього, в топі варіантів виявилися поїздки. В тому числі, в Карпати, Одесу та інші туристичні міста України.

Однак, найбільш поширеним є формат онлайн-святкування з допомогою Zoom і інших сервісів відеозв’язку.

Корпоративний бюджет багато компаній планують витратити на цінні подарунки співробітникам. Крім того, 12,3% респондентів говорять про грошову премію.

Нагадаємо, що введення в Україні новорічного локдауну поки ще під великим питанням. Рішення немає і говорити про повних карантинних обмежень на новорічні свята ще рано.

Про це 21 листопада заявив заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко під час зустрічі з представниками преси.

Раніше повідомлялося, що уряд України надасть підтримку тим галузям промисловості, які опинилися на межі банкрутства через карантинні обмеження.

Про це в понеділок, 23 листопада повідомив під час засідання Кабінету міністрів з боротьби з поширенням пандемії коронавірусу прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу