У ВООЗ стверджують, що коронавірусом перехворіло менше 10% населення землі

Поділитися:

Голова Всесвітньої організації охорони здоров’я Марія Ван Керхове заявила, що менше ніж 10% населення світу вже перехворіли коронавірусів.

“Більшість результатів показують, що менше ніж 10% населення є позитивними. Існує більш висока ймовірність зараження у працівників охорони здоров’я”, – сказала Марія Ван Керхове.

За словами глави ВООЗ, взяти пандемію під контроль допоможуть оперативні і точні тестування на COVID-19 і застосування комплексного підходу. Так, Марія Ван Керхове пропонує в якості протидії коронавірусу масове тестування, відстеження контактів хворих, їх ізоляцію, носіння масок і інші карантинні заходи щодо стримування вірусу з боку всіх держав.

Нагадаємо, що в Сполучених Штатах Америки Національний інститут охорони здоров’я почав тестування вакцини від коронавірусу. За відомостями CNBC, в експерименті візьмуть участь 30 добровольців. Їх розділять на дві групи, одній групі будуть давати ліки, а інший – плацебо.

Раніше повідомлялося, що в Україні коефіцієнт смертей від коронавірусної інфекції становить 2,4 відсотка. Про це поінформували в Центрі громадського здоров’я. При цьому тут уточнили, що лише 3 червня 2020 року летальність від COVID-19 склала 3 відсотки.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу