У США дозволили лікувати хворих на коронавірус переливанням плазми

Поділитися:

У Сполучених Штатах Америки офіційно дозволили використовувати метод переливання плазми крові для хворих штамом COVID-19. Про це свідчить відповідний документ з боку Міністерства охорони здоров’я і соціальних служб США.

Йдеться про постанову відомства щодо управління за контролем за якістю продовольства та медикаментів. Детальніше з подробицями документа можна ознайомитися безпосередньо на сайті відомства.

У постанові йдеться про те, що експериментальним шляхом медики США прийшли до висновку, що метод переливання плазми є дієвим способом в боротьбі з коронавірусом.

“Сьогодні Управління з контролю за якістю продовольства та медикаментів видало екстрений дозвіл на використання експериментального переливання плазми крові пацієнтам для лікування COVID-19”, – йдеться в постанові Міністерства охорони здоров’я США.

Також за даними видання Assosiated Press, сам глава США Дональд Трамп з гордістю назвав таке досягнення американським “проривом” в лікуванні COVID-19.

Нагадаємо, що в Сполучених Штатах Америки Національний інститут охорони здоров’я почав тестування вакцини від коронавірусу.

За відомостями CNBC, в експерименті візьмуть участь 30 добровольців. Їх розділять на дві групи, одній групі будуть давати ліки, а інший – плацебо.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу