У Ryanair розповіли, коли будуть повертати гроші за скасовані рейси

Поділитися:

У найбільшій європейській авіакомпанії Ryanair розповіли, коли відомство зможе відшкодувати гроші за скасовані рейси, які зірвалися через пандемію коронавірусу. Про це повідомив глава ірландського лоукост Майкл О’Лірі в рамках радіоефіру громадської телерадіокомпанії “RTE”.

Як вказав фахівець, свої гроші пасажири зможуть отримати не раніше, ніж через півроку, так як тимчасові рамки обробки всіх заяв щодо відшкодування збитків розтягнуться на період від трьох до шести місяців.

За словами О’Лірі, за майже три місяці карантину компанія зареєструвала незліченну кількість звернень з боку своїх клієнтів, у яких через обставини пандемії зірвалися рейси, тому тепер знадобиться час, щоб обробити всі запити.

Загальна сума відшкодування коштів з боку компанії дійшла до позначки в 1,2 млдр гривень. На даний момент в Ryanair вже обробили заяв на суму в 400 млн євро – ці гроші були видані у вигляді ваучерів на повторну купівлю квитків.

Глава компанії пообіцяв, що обмеження в роботі відділу з повернення будуть зняті вже від 1 червня і що всі гроші пасажирам будуть віддані, однак не раніше, ніж через півроку.

Як повідомлялося раніше, корпорація Ryanair Holdings Plc – найбільший бюджетний авіаперевізник планує скорочення 3 тисяч співробітників. Причина – криза через коронавируса.

Ryanair найближчим часом повідомить свої профспілки про свою програму реструктуризації і втрати робочих місць, яка почнеться з липня 2020 року. Роботу можуть втратити до 3 тисяч чоловік, також це призведе до неоплачуваної відпустки і скорочення заробітної плати до 20 відсотків, а також закриття ряду авіаційних баз по всій Європі до відновлення трафіку.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу