У Німеччині страйкують співробітники компанії Amazon

Поділитися:

У ніч на 21 січня співробітники американської корпорації Amazon на кількох торгових об’єктах в Німеччині почали страйк з вимогами поліпшити умови праці під час пандемії COVID-19. Про це інформувала в прес-релізі на своєму порталі профспілка Verdi.

У профспілці пояснили причини страйку на Amazon в 5 містах 4-х федеральних земель. Компанія Amazon в основному доставляє замовлення поштою. Багато стаціонарних точок продажу товарів у роздріб закрилися через епідемію коронавірусу.

Тому набагато зросли замовлення на доставлення товарів Amazon. Корпорація зараз оперує прибутками в мільярди. Однак керівництво корпорації відмовилося оплачувати працю найманих працівників за колективним договором. А навантаження на співробітників неймовірно зросло, що відбивається на їх здоров’ї.

За інформацією з профспілки, страйкарі поставили за мету домогтися підвищення заробітної плати та зниження навантаження на співробітників. Тим часом в керівництві корпорації заявили, що зарплата у співробітників і так висока, а умови праці не розходяться з санітарними нормами.

Нагадаємо, в трьох областях України – Львівській, Донецькій та Волинській – шахтарі припинили роботу та оголосили страйк. Вимагають, щоб влада нарешті виплатила заборгованість по заробітній платі. Про це повідомили журналісти «Першого Ділового».

Також раніше ми написали про те, що адміністрація шахти подала в суд на шахтарів за підземні протести.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу