У Нацполіції розповіли про злочини українців під час карантину

Поділитися:

У Національній поліції стверджують, що в Україні під час карантину зменшилася кількість особливо тяжких злочинів. Так, за словами заступника голови Нацполіції Максима Цуцкірідзе, за останній рік показник знизився на 20%.

Водночас, на тлі зниження кількості крадіжок та вбивств, збільшилася кількість посадових злочинів і вручення за ними підозр, повідомив він.

Окрім того, за період карантину зросла кількість виявлених нарколабораторій та осіб, причетних до збуту наркотичних речовин.

Разом з цим, посадовець не пов’язує цю статистику з пандемією. Вона мала вплив лише на деякі правопорушення. Йдеться про збільшення кількості фактів домашнього насильства, конфліктів на побутовій основі, завдання легких тілесних ушкоджень.

Також у Нацполіції розповіли про невтішну статистику суїцидів. За останній рік кількість самогубств збільшилася серед неповнолітніх. Зокрема, приводом цього стали сімейні проблеми, булінг, насильство чи нерозділене кохання.

Раніше ми повідомляли, що під час коронавірусної пандемії заможні клієнти змінили ставлення до private banking. Про це йшлося під час круглого столу за участі банкірів. Спостерігалося скорочення luxury-сегменту. Багаті громадяни переглянули свої пріоритети витрачання коштів, перефокусувавши свої основні напрямки, і вже не так активно купують дорогі яхти, нерухомість, як і орендують їх за кордоном.

Також ми писали, що через пандемію коронавірусу безліч людей втратили свій заробіток і опинилися на межі виживання. Згідно з доповіддю Міжнародної організації праці при ООН, через кризу роботу втратили мінімум 100 млн осіб.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу