У Міносвіти розповіли, як будуть вчитися діти з 1 вересня

Поділитися:

Цього року школярі розпочнуть навчання без змішаних чи дистанційних уроків. Про це повідомив міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

За його словами, учні навчатимуться у повноформатному режимі, оскільки у МОН розглядають ситуацію, коли ще тепло і немає супутніх сезонних захворювань. Водночас він додав, що впродовж навчального року епідемічна ситуація в Україні буде вносити корективи у формат навчання школярів.

«‎При будь-якому рівні епідемнебезпеки освітній процес триватиме. Якщо заклад освіти не зможе працювати в очному форматі, будуть організовані інші форми (змішана чи дистанційна) і діти продовжуватимуть навчання»‎,– заявив Шкарлет.

Нагадаємо, Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко повідомив, що МОЗ пропонуватиме Кабінету Міністрів подовжити карантинні обмеження на території України ще на два місяці.

Також ми писали про те, що з 1 вересня для українських школярів зміниться харчування в їх навчальних закладах. З початком нового навчального року їжа в шкільних їдальнях стане більш корисною, а меню збалансованим.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу