У Києві підвищилася вартість поїздки в таксі

Поділитися:

Українцям доведеться платити більше за поїздки у таксі. Так сервіс Uber сповістив своїх водіїв, що тарифи збільшаться вже у липні, зокрема в Києві.

Експерти повідомляють, що інші перевізники також планують підвищувати розцінки. Зокрема, очікується зростання тарифів компаній «Болт» та «Уклон».

Як відомо, у квітні поточного року через заборону на проїзд у громадському транспорті без спецпропусків, таксисти підвищили свої тарифи утричі, а то й вище. Вартість поїздки зросла до 350-400 гривень зі стандартних 100-120 гривень.

Нагадаємо, український уряд підтримав заміну безкоштовного проїзду у громадському транспорті грошовою компенсацією для пенсіонерів, людей з інвалідністю та решти категорій пільговиків. Ініціатива розроблена Міністерством соціальної політики за дорученням прем’єра Дениса Шмигаля. Зазначається, що замість безоплатного проїзду – пільговикам надаватимуть кошти, якими вони зможуть платити за поїздку.

Також ми писали, що масове підвищення вартості проїзду в громадському транспорті очікується в різних містах України. Так, у Вінниці з літа вартість проїзду в маршрутках зросла до 10 гривень. У Львові також підвищили вартість поїздки в електротранспорті і автобусах до 10 гривень. Крім того, подорожчав проїзд в громадському транспорті Миколаєва. Слід зазначити, що підвищення тарифів готують в Полтаві і в інших містах.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу