У Кабміні пояснили, як можна подати заяву на карантинні виплати

Поділитися:

Прем’єр-міністр України заявив, що країна виділила 600 млн гривень на компенсації підприємцям, які постраждали від карантину. Відомо, що заявки на отримання виплати можна подати до 19 травня.

“Прийом заявок триває. Отримати допомогу від держави можна протягом 30 днів з дня введення” червоної “зони в регіоні. Якщо область була віднесена до” червоній “зоні протягом лютого-березня, то звернутися за фінансовою допомогою можна через портал або додаток” Дія “до 19 травня”, – уточнив Шмигаль.

За словами прем’єра, на цьому тижні черговий транш був направлений для виплати коштів найманим працівникам та фізичним особам-підприємцям, чия діяльність була припинена в “червоних” зонах. Всього на ці цілі держава направила вже 600 млн гривень.

Нагадаємо, що Кабінет міністрів України додатково профінансував «карантинні виплати» для українців. Йдеться про суму в 1,4 млрд гривень, як повідомляє прес-служба Міністерства фінансів України.

Раніше повідомлялося, що український прем’єр Денис Шмигаль з державним секретарем Сполучених Штатів Ентоні Блінкеном обговорили стратегічне партнерство. Про це глава уряду повідомив у соцмережах за результатами особистої зустрічі.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу