У Кабміні хочуть продовжити карантин до 1 листопада

Поділитися:

Через різке збільшення статистики хворих на коронавірус в Кабінеті міністрів України хочуть продовжити чинний карантин аж до 1 листопада. Про це повідомляє прем’єр-міністр країни за підсумками позачергової селекторної наради українського уряду.

Відзначимо, що в засіданні брав свою безпосередню участь сам президент України Володимир Зеленський.

Повідомляється, що оскільки за станом на 25 серпня число хворих вірусом склало 1,6 тисяч осіб і з кожним днем ​​країна продовжує ставити нові антирекорди за кількістю інфікованих, було б актуально продовжити карантин до 1 листопада. Тобто, ще на 2 місяці.

Відзначимо, що з моменту початку пандемії вірус був підтверджений у 108 тисяч осіб. З урахуванням таких негативних значень, президент України підтримав таку ініціативу Кабміну, проте зробив акцент на важливості роботи економіки.

«Карантин повинен залишатися адаптивним і необтяжливим для підприємців. Малий і середній бізнес повинен мати можливість правильно організувати роботу в нових умовах», – заявив Зеленський.

Нагадаємо, що в Чернівцях вирішили оскаржити останнє рішення Кабінету міністрів України щодо карантину по областях і ввели більш м’які заходи з урахуванням труднощів глобальної пандемії коронавірусу.

Раніше в понеділок, 24 серпня, в Україні набуло чинності нове зонування в рамках карантину: області були знову перерозподілені по колірних зон.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу