Стали відомі країни, де українці частіше за все шукають роботу

Поділитися:

У країнах Євросоюзу вже традиційно багато українців, які їдуть працювати. Одна з найголовніших причин цього – вища зарплатня, адже у порівнянні з українською, вона вдвічі більша. Такі дані оприлюднили на платформі OpenDataBot.

Найчастіше українці обирають для роботи, а потім і для життя, Польщу або Чехію, Литву або Латвію, Німеччину. Якщо ж казати про вакансії, то українці роздивляються умови праці далекобійниками та водіями в інших сегментах, різноробочими, вантажниками тощо.

Для прикладу, в Україні далекобійник отримує до 30 тисяч гривень на місяць, тоді як у Німеччині він отримає близько 75 тисяч гривень.

Раніше повідомлялося, що заробітчани можуть бути позбавлені права на в’їзд до країн Європейського союзу. В основному це стосується наших співгромадян, які працюють в країнах ЄС нелегально.

Також ми писали й про те, що незабаром заробітчани будуть подавати декларації щодо доходів. Але якщо українці перебуваючи й працюючи за кордоном, вже заплатили податки – то в Україні це робити знову не знадобиться.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу