Польща безкоштовно вакцинуватиме українських заробітчан

Поділитися:

Заробітчани з України, а також українці, які постійно мешкають в Польщі, отримають вакцину від коронавірусу на безкоштовній основі. У Польщі вже почали масово вакцинувати населення. Про це під час зустрічі зі ЗМІ повідомив представник прем’єр-міністра Республіки Польща Міхал Дворчик.

Як уточнив польський чиновник, безкоштовну вакцину від COVID-19 зможе отримати будь-яка людина, яка знаходиться на території Польщі на законних підставах. І не має значення – чи має вона карту постійного або тимчасового перебування в країні. Безкоштовно вакцинуватися в Польщі зможуть громадяни будь-якої держави.

Крім цього, Дворчик зробив ще одне важливе уточнення:

«Цим людям не потрібно мати ніяких додаткових документів, дозволу на роботу або посвідчення про навчання, оскільки тимчасове перебування не завжди передбачає дозвіл на роботу в нашій країні».

Нагадаємо, на час, що залишився до кінця поточного року і на початок наступного Польща виділить нашій країні додатково п’ять тисяч і дозволів для перевізників з України.

Також раніше повідомлялося, що Україна уклала з Польщею Меморандум про наміри співпрацювати в розвитку транспортного коридору: важливий стратегічний об’єкт з‘єднуватиме території між Гданськом і українськими портами в акваторії Чорного моря.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу