Польща виділить додаткові дозволи для українських перевізників

Поділитися:

На час, що залишився до кінця поточного року і на початок наступного, Польща виділить нашій країні додатково п’ять тисяч дозволів для перевізників з України.

Про це 21 листопада повідомив у соцмережі міністр інфраструктури України Владислав Криклій.

Як зазначив міністр, такі підсумки засідання українсько-польської змішаної комісії з автомобільних міжнародних перевезень.

На початку наступного місяця – грудня українські водії матимуть на руках перші дозволи, уточнив Криклій. З них – три з половиною тисячі транзитних дозволів і півтори тисячі універсальних.

Успіхом засідання спільної з Польщею комісії міністр назвав те, що вдалося не допустити меншої кількості дозволів. На 2021 рік сторони обміняються 160-ма тисячами дозволів. А в другій половині наступного року обговорять питання збільшення числа взаємних дозволів на перевезення.

Нагадаємо, Україна уклала з Польщею Меморандум про наміри співпрацювати в розвитку транспортного коридору: важливий стратегічний об’єкт буде з’єднувати території між Гданськом і українськими портами в акваторії Чорного моря. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

Також раніше ми повідомили про те, що Сполучені Штати Америки прийшли до домовленості з Україною про постачання зрідженого газу через термінали в Польщі.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу