Одеса вийшла з «червоної» карантинної зони

Поділитися:

Одеська область з опівночі 25 квітня вийде з «червоної» зони епідемічної небезпеки, пов’язаної з коронавірусом, згідно з рішенням Держкомісії з питань техногенно-екологічної безпеки та НС.

Зазначається, що там почнуть діяти обмежувальні заходи «жовтого» рівня епіднебезпеки.

«Жовта» зона є базовою для всієї країни, доки не буде досягнуто показників для «зеленої» або «червоної». У «жовтих» зонах можна проводити різні масові заходи, однак на 1 особу має бути передбачено 4 кв. м. площі, або 50% наповненість залу. Дозволене відвідування навчальних закладів, проте не більше 20-ти осіб. Ресторанам, барам та іншим закладам харчування дозволено працювати до 24-ї години.

Нагадаємо, Національний банк оновив макропрогноз країни, відштовхуючись від збереження у першій половині року адаптивного карантину через пандемію коронавірусу. Водночас, регулятор очікує послаблення карантинних обмежень вже з травня. Про це повідомляється в Інфляційному звіті Нацбанку (квітень 2021-го року).

Також ми писали, що карантинні обмеження для протидії поширенню COVID-19 та режим надзвичайної ситуації в Україні можуть продовжити і після 30 червня.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу