«Нафтогаз» хоче зняти керівництво «Укргазвидобування»

Поділитися:

НАК «Нафтогаз України» сподівається на прийняття урядом кадрових змін до її дочірньої компанії АТ «Укргазвидобування» (УГВ). Така ініціатива з’явилася у зв’язку з інформацією про затримання працівників УГВ, повідомили у «Нафтогазі».

«Правління національної компанії подало на розгляд Кабінету міністрів та Міністерства економіки пропозиції щодо кадрових змін в АТ «Укргазвидобування» ще 7 грудня 2021 року і з тих пір очікує на прийняття рішення», — йдеться у повідомленні.

Водночас у компанії не уточнили, які саме кадрові пропозиції внесені. Крім того, у «Нафтогазі» зазначили, що факт порушення закону працівниками дочірньої компанії чи його відсутності визначить суд.

«Зі свого боку, національна компанія проведе аналіз обставин ухвалення їх на роботу у 2016-2017 роках. та системи ухвалення відповідних управлінських рішень у АТ «Укргазвидобування», — заявили у «Нафтогазі».

Раніше ми писали, що минулого року «Укргазвидобування» підвищило видобуток природного газу на старих свердловинах на 67 мільйонів кубометрів. Це вдалося зробити завдяки застосуванню технології капілярних систем.

Також ми писали, що «Укргазвидобування» шукає партнерів для спільної розробки надр.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу