На кордоні Вірменії та Азербайджану знову загострення

Поділитися:

На кордонах Вірменії та Азербайджану загострення. У Міністерстві оборони останнього заявили про обстріл позицій військових сил з боку Вірменії у Кельбаджарському районі, на кордоні.

Зазначається, що внаслідок перестрілки постраждалих та вбитих немає.

У повідомленні Міноборони Азербайджану уточнюється, що близько другої години дня 8 січня 2022 року з боку Вірменії, зокрема, з Йухари-Шорджа – населеного пункту Басаркечарського району, було зроблено постріли. Стріляли, за даними відомства, підрозділи збройних сил Вірменії, використовуючи гранатомети та великокаліберну зброю.

Азербайджанські збройні сили в свою чергу, з метою заходів у відповідь, також відкрили вогонь у сторони нападників. В результаті стрілянина придушена без втрат.

Наразі, як зазначають у Міноборони Азербайджану, ситуація стабілізувалася, а оперативна ситуація під контролем у підрозділів збройних сил Азербайджану.

Нагадаємо, у листопаді 2021 року на вірмено-азербайджанському кордоні знову розпочалися бої. Міністерство закордонних справ Вірменії звинувачує Азербайджан, що саме він порушив режим припинення вогню, що призвело до людських жертв.

Тим часом, Україна продовжує відгороджуватися від Росії. На кордонах Луганщини з РФ з’явився новий паркан завдовжки сто кілометрів і заввишки два метри.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу