Мінборони та запорізька «Іскра» підписали мирову угоду

Поділитися:

Міністерство оборони та Казенне підприємство «Науково-виробничий комплекс «Іскра» підписали мирову угоду, яка дозволить продовжити роботу над контрактами на оборонне замовлення, забезпечити оплату праці працівників, а також продовжувати співпрацю з «Укрексім-банком». Про це повідомляє телеканал «Перший Діловий».

Така угода стала одним із етапів антикризового плану, розробленого для врегулювання ситуації на підприємстві. Наступним етапом стала виплата заборгованості із заробітної плати, що відбулася 1 лютого.

Нагадуємо, що на початку січня керівництво «Укроборонпрому» планувало службову перевірку Казенного підприємства «НВК «Іскра» через інформацію про припинення його роботи. У свою чергу, у прес-службі Міноборони вказували на затримку виконання одного з контрактів, укладених з КПК «Іскра», внаслідок чого виникла дебіторська заборгованість у розмірі понад 58 млн грн.

Також ми повідомляли, що Варшава та Київ можуть домовитися без арбітражного суду про кількість автодозвіл на транзит українських вантажів територією Польщі.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу