Італія вводить тримісячний локдаун

Поділитися:

Уряд Італії анонсував масштабне посилення карантинних обмежень для громадян, які досі не вакциновані від коронавірусу і не перехворіли. Повідомляють італійські ЗМІ.

Відтак, з 10 січня до 31 березня допуск у більшість закладів буде можливий тільки для тих, хто отримав повний курс вакцинації або нещодавно перехворів. Такі вимоги також стосуються розміщення у готелях, допуску у метро, потяги та на авіарейси, гірськолижні підйомники, участі у святкуваннях, в тому числі весіллях.

Також до кінця січня забороняються будь-які вечірки та концерти, незалежно від формату заходу. Крім того, уряд просить уникати зібрань у приватних помешканнях та зустрічей великими компаніями.

Забороняється перебувати без респіратора FFP2 у транспорті та будь-яких громадських закладах. При цьому у закладах, які не є ресторанами чи барами, забороняється вживання їжі і напоїв.

У спортивних закладах в приміщеннях буде дозволено заповнювати простір не більш ніж на 35% планової місткості, надворі — до 50%.

Нагадаємо, у Всесвітній організації охорони здоров’я прогнозують, що коронавірусна пандемія може закінчитися вже наступного року. Цьому не зможе завадити новий штам коронавірусу «Омікрон».

Також повідомлялося, що у Всесвітній організації охорони здоров’я порівняли штами коронавірусу «Дельта» та «Омікрон».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу