Екскерівника «Нафтогазу» звинувачують в розтраті майже 2 млн гривень

Поділитися:

Одному з колишніх керівників підприємства, яке входить в групу «Нафтогаз України», повідомлено про підозру про розтрату в сумі понад 1,7 млн ​​гривень. Таке повідомлення зробили в пресслужбі МВС.

Злочинна схема була викрита командою слідчих Головного слідчого управління Нацполіції. Всі дії проводилися під процесуальним керівництвом прокурорів з Офісу генпрокурора.

Колишній керівник компанії розробив і впровадив схему, завдяки якій він заволодівав грошима компанії. Все це відбувалося протягом 2018-2019 рр. У схему увійшли безпідставно виплачені чиновниками премії, при цьому із загальної суми 1,7 млн ​​грн. ексдиректор особисто собі виписав понад 950 тисяч.

Повідомлення про підозру за ч. 5 ст. 191 КК (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) було зроблено 28 серпня. Станом на зараз у справі ведуться процесуальні та слідчі дії.

Раніше повідомлялося про те, що в СБУ запобігли великому розкраданню коштів в процесі закупівлі захисних масок в сумі близько 10 млн грн.

Також ми писали про скасування обмеження на зарплати чиновників. Воно діяло в період карантину.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу