Американська преса назвала Коломойського руйнівником

Поділитися:

Український олігарх Ігор Коломойський – частина історії занепаду маленьких містечок Америки. Так називає одіозного бізнесмена американське видання Політіко, інформує телеканал «Перший Діловий».

Має при цьому на увазі, що такі корупціонери ховають свої незаконно зароблені гроші в американській нерухомості. Нині правоохоронні органи США тільки починають боротися з глобальною корупцією. В березні цього року Штати звинуватили українського олігарха Ігоря Коломойського в причетності до масштабної корупції. І запровадили проти його сім’ї санкції. А згодом – суд дозволив компанії олігарха продати будівлю в Далласі, арештовану в справі про відмивання коштів. І направив їх на погашення податкових та інших боргів.

Також в штаті Огайо розслідують умисний підпал металургійного заводу, який, ймовірно належить Коломойському.

Нагадаємо, що 3 жовтня ICIJ було опубліковано «досьє Пандори» про ймовірну причетність світових лідерів до офшорних схем. Йдеться про угоди більше сотні мільярдерів, 35-ти світових лідерів та 400 держчиновників.

Також ми писали, що в Офісі генерального прокурора України відреагували на скандал зі зливом документів Pandora Paper. Тему прокоментувала генеральний прокурор України Ірина Венедиктова на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу