Зеленський анонсував глобальну судову реформу

Поділитися:

Український президент дав розгорнуте інтерв’ю одному з найвпливовіших світових видань – The New York Times. Він говорив на різні теми, підводив підсумки та окреслював майбутні плани. Зокрема, Володимир Зеленський розповів про те, що вже у 2021 році у країні буде дано старт реформі судів.

Назвавши цю реформу глобальною, президент нагадав, що вже рік в Україні працює Вищий антикорупційний суд. Також він наголосив на ситуації, що склалася навкруги іншого суду – Конституційного.

«Зараз ми “воюємо” з деякими суддями Конституційного Суду, які хочуть зруйнувати антикорупційну структуру в Україні. У них нічого не вийде. Ми все це переформатуємо», – підсумував Володимир Зеленський.

Раніше повідомлялося про те, що Зеленський провів перемовини з главою МВФ. Вказується, що перемовини пройшли в форматі телефонної розмови. Головні теми діалогу стосувалися прийняття проекту українського державного бюджету на 2021 рік, спільної взаємодії України та МВФ, а також актуальності рішення з боку КСУ щодо припинення дії антикорупційної реформи.

Також ми писали й про те, що Володимир Зеленський зізнався у кризі з роботою МВФ.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу