Зеленський зізнався у кризі з роботою МВФ

Поділитися:

Найближчим часом місію МВФ в Україні годі й очікувати. Таке повідомлення зробив Володимир Зеленський, у якості причини він вказав кризу з КСУ, що відбувається у нашій країні. Скандальне рішення про скасування електронного декларування стало перепоною для багатьох західних партнерів нашої країни.

Також президент наголосив на тому, що він не збирався приховувати від українського народу такий важливий факт. Він оприлюднив повідомлення в ефірі одного з українських телеканалів у ході політичного шоу, яке традиційно привертає багато глядачів.

Президент наголосив, що без грошей МВФ в українському бюджеті утвориться діра. При цьому доповнив, що такий же сигнал був отриманий і від Світового банку, а ще від ЄБРР та послів Великої сімки, які на цей час знаходяться в столиці України.

Раніше повідомлялося, що місія МВФ не приїхала в Україну через політичні питання і у вересні поточного року. У Мінфіні уточнили, що спочатку прибуття планувалося в липні. Потім МВФ попросив час, і серпень – період відпусток. У зв’язку з цим Мінфін сподівається, що в недалекому майбутньому в нашу країну прибуде місія МВФ.

Також ми писали про те, що КСУ хочуть позбавити фінансування. У Національній раді з питань антикорупційної політики спільно з Антикорупційним штабом Києва направили на голосування депутатам парламенту проект закону про позбавлення на наступний рік фінансування Конституційного суду України.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу