Закон про подвійне громадянство розробили для ІТ-шників

Поділитися:

Закон про подвійне громадянство, представлений в стінах Верховної Ради України під номером №2590, насправді передбачає допомогу в розвитку ІТ-сфери в Україні. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський під час погоджувальної наради.

Відзначимо, що мова йде про закон “Про внесення змін до деяких законів України щодо питань громадянства”, який нещодавно було вирішено відправити на доопрацювання. Зокрема, 18 травня члени ради проголосували за таку ініціативу.

Вперше документ потрапив на розгляд нардепів ще 13 грудня 2019 року. Він був поданий в парламент за ініціативою глави України, який аргументував його прийняття розвитком ІТ-сфери та інших сучасних сегментів професій, фахівці яких раніше масово виїхали з України.

Президент України вважає, що прийняття такого закону допоможе їм легально працювати і поєднувати свою діяльність і на території держави.

Як повідомлялося раніше, в суботу, 23 травня, в Україні набув своєї чинності закон «Про внесення змін до законодавчих актів України щодо удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності», який в народі також називають «антіколомойскім законом».

Читайте також
22 Травня 2024 року - 10:41
У Комітеті з питань економічного розвитку під керівництвом Голови Комітету...
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила