В ЄС поскаржилися на турецькі спецслужби

Поділитися:

На початку вересня 2020 року влада Австрії затримала людину, яка зізналася, що працює на Національну розвідувальну службу Туреччини.

У Міністерстві внутрішніх справ Австрії впевнено заявили, що турецькому шпигунству в їх країні робити нічого. При цьому уточнили, що служба Туреччини завербувала агента, щоб стежити за населенням з турецьким корінням і турками, які живуть на території Австрії.

За відомостями ЗМІ, шпигун – це жінка. На неї вийшли місцеві контррозвідники після великої бійки в одному з кварталів Відня.

У свою чергу, керівництво Турецької Республіки звинуватило австрійців в тому, що вони докладають багато зусиль для переслідування “терористів”.

Нагадаємо, що в Сполучених Штатах Америки стурбовані можливими загрозами з боку Росії, Китаю та Ірану, які зацікавлені в зриві американських президентських виборів. Спецслужби США зафіксували перші спроби втручання з боку держав.

Також ми писали, що іноземні спецслужби підготували доповідь про приховування фактів коронавируса в Китаї, інкримінуючи державі навмисне замовчування і знищення даних про вірус. Про це свідчать дані спільної доповіді спецслужб Сполучених Штатів Америки, Великобританії, Китаю, Австралії та Нової Зеландії.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу