Уряд планує протягнути інтернет в усі регіони України

Поділитися:

В Кабінеті міністрів України пообіцяли протягнути інтернет в усі регіони країни в рамках своєї державної стратегії регіонального розвитку, яка охоплює період найближчих семи років. Про це йдеться у відповідній постанові уряду від 5 серпня.

Відзначимо, що положення нової стратегії охоплюють період з 2021 по 2027 роки. Основою метою Кабміну є більш швидкий розвиток українських регіонів, що звичайно ж включає в себе і сучасну цифрову трансформацію.

Так, уряд пообіцяв в рамках виконання нової програми забезпечити українські регіони високошвидкісним підключенням до Інтернету та іншими послугами, які мають відношення до цифрової політики України.

Як прокоментував таку реформу сам глава Міністерства цифровий трансформації, нові можливості зроблять життя звичайних українців краще і якісніше.

“Завдяки цьому ми зможемо зробити Україну привабливою для інвестицій і підвищити цифрову грамотність населення в регіонах“, – заявив він.

Нагадаємо, що на даний момент чверть українських лікарень працює без інтернету. Це вказує на відсутність можливості впровадження телемедицини та сучасних технологій і на те, що пацієнти і відвідувачі не можуть скористатися всесвітньою павутиною.

Тим часом, український ринок інтернет-реклами офіційно визнали найдинамічнішим майданчиком Європи.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу