США залишає санкції проти Росії

Поділитися:

У Сполучених Штатах Америки продовжать дотримуватися політики санкцій проти Російської Федерації. Про це повідомляє американський сенатор Рон Джонсон.

Представник республіканців вказав на те, що на цей час, як його партія, так і демократичні сили США сходяться в єдиній думці щодо того, що політичні дії Кремля негативно позначаються на інтересах американців.

За словами чиновника, зараз у Москві вважають за краще вести відносини конфронтації із західним світом, що можна цілком серйозно назвати цілою “історичною трагедією” цієї епохи.

Сенатор вважає, що незалежно від того, хто саме буде президентом США, Вашингтон все одно залишить в силі санкції проти Москви. Це буде стосуватися і ситуації з “Північним потоком-2”.

«Думаю, що санкції залишаться в силі незалежно від того, хто буде президентом», – сказав він.

Нагадаємо, що Сполучені Штати Америки внесли в чорний список санкцій відразу тридцять три китайські компанії, які мають відношення до утисків прав і свобод мусульманських вірян в автономному районі КНР – Сіньцзян-Уйгурському.

За даними ЗМІ, частина компанії потрапила в чорний список з боку Америки за свою участь в регулярному порушенні прав людини в зазначеній території.

Читайте також
22 Травня 2024 року - 10:41
У Комітеті з питань економічного розвитку під керівництвом Голови Комітету...
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила